На Львівшині відомого бізнесмена вбили у власному будинку
Львівщина

На Львівшині відомого бізнесмена вбили у власному будинку

16 жовтня 2020, 13:55
0
0
Сподобалось?
0

У Брюховичах Львівської області вбили чоловіка.

Інформацію про вбивство у коментарі підтвердила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська. Деталі події ще з'ясовують, пише Tvoemisto.tv.

Вчора, 15 жовтня, близько 22.00 троє невідомих осіб у балаклавах через незачинені вхідні двері проникли в будинок, сильно побили бізнесмена Мечислава Жеребецького, внаслідок чого той помер. Випадок трапився на вул. Отця Іздрика. Його дружину зв’язали, залишивши в альтанці, та покинули будинок. Напередодні Жеребецький продав нерухомість і вдома у нього було близько 180 000 доларів США.

До розшуку та затримання зловмисників задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини.

«Під час нападу загинув 61-річний власник будинку, його 58-річна дружина отримала тілесні ушкодження. Як встановили правоохоронці, 15 жовтня близько 22.00 на подвір’я приватного господарства, де проживало подружжя, увірвалися зловмисники у масках. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, після чого втекли. Чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні поліції.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини, за процессуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальні провадження за п.6, п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поліція просить усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити зловмисників, повідомляти на лінію 102.

Мечислав Жеребецький є засновником чи співзасновником кількох фірм, серед яких ТОВ «Саки-експорт», яке займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів та ТзОВ «Брюховель», яка займається купівлею, продажем та орендою нерухомості.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися