На Львівщині рейсовий автобус збив на смерть 13-річну дитину
Львівщина

На Львівщині рейсовий автобус збив на смерть 13-річну дитину

11 листопада 2020, 12:36
0
0
Сподобалось?
0

У середу, 11 листопада, маршрутний автобус «Дрогобич – Трускавець» наїхав на неповнолітнього пішохода. Відомо, що це дівчина, яка навчалася у 9-му класі. Дитині було всього 13 років.

За попередніми даними і свідченням очевидців, дитина переходила дорогу у встановленому для цього місці – по пішохідному переходу. Від отриманих травм дрогобичанка померла на місці.

За повідомленнями поліції, смертельна ДТП сталася близько 8.40 год.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій маршрутного автобусу, 49-річний мешканець Дрогобицького району, їдучи за маршрутом «Дрогобич-Трускавець», скоїв наїзд на 13-річну місцеву мешканку, яка переходила дорогу у межах пішохідного переходу.

Потерпіла отримала тілесні ушкодження, її було госпіталізовано. Проте, незважаючи на зусилля медиків, дівчина померла у лікарні. За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водія автобуса поліцейські затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу, – йдеться у повідомленні.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися