Львів’янин втретє випав з п’ятого поверху і знову вижив
Львівщина

Львів’янин втретє випав з п’ятого поверху і знову вижив

15 листопада 2020, 13:12
0
0
Сподобалось?
0

У Львові до лікарні швидкої медичної допомоги привезли 56-річного чоловіка після падіння з висоти. Лікарі зауважили: бідоласі пощастило, що вижив, бо «приземлився» не на землю, а на дашок прибудови на першому поверсі. Летів же з п’ятого – міг розбитися на смерть. Та найцікавіше інше. Виявилося, що цей чоловік вже втретє падає з балкона. Щоразу з іншого і щоразу випадково!

У чоловіка досить складні травми. При падінні він отримав переломи обох ніг та руки, має поламаний таз, розірвані сечовий міхур та кишківник, травмовану грудну клітку, зламане ребро, черепно-мозкову травму. Пацієнта лікарі впізнали, бо ж потрапляє до хірургів не вперше. Попередні рази теж мав переломи ніг та тазу – його складали по кістках.

– Важко в таке повірити, але з цим пацієнтом така неприємна пригода сталася втретє, – розповіла завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії лікарні швидкої медичної допомоги Наталія Матолінець. – Причому, був він цілком тверезим й на думці не мав самогубство. Просто такий прикрий випадок. Цього разу послизнувся, коли щось розвішував на балконі. Він вже пережив серйозні травми – і ось потрапив до лікарні знову. Був доставлений у стані тяжкого травматичного шоку. Але, порівняно з іншими пацієнтами, які мають поєднану складну політравму і перебувають у нас у відділенні, цей чоловік досить швидко вийшов з вкрай важкого стану.

Попереду в нього довгий період реабілітації. Нині він лікується у хірургії. При свідомості й з приводу свого стану не впадає у відчай. Медики переконують: загрози для життя немає. Але не приховують, що цього разу «вичухуватися» йому буде значно важче, ніж раніше.

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися