На Львівщині застрелили кримінального авторитета
Львівщина

На Львівщині застрелили кримінального авторитета

9 грудня 2020, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

У вівторок, 8 грудня, у Трускавці, на вулиці Городище, знайшли мертвим кримінального авторитета 1990-х років на прізвисько Бзік.

Про це пишуть Галицькі новини.

Застреленого Зіновія Пристая, 1970 року народження знайшли мертвим у його власному будинку на вулиці Городище. Будинок огородили стрічкою до з’ясування обставин.

У поліції Львівської області, у місті Трускавець, в альтанці, виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхали працівники спеціалізованого відділу слідчого управління та оперативники управління карного розшуку, а також співробітники інших підрозділів поліції Львівщини.

На місці події правоохоронці виявили тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в області грудей. Особу загиблого встановлено – ним виявився 50-річний житель міста.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Проводиться досудове розслідування, тривають комплексні оперативно-розшукові заходи та слідчі дії для встановлення особи та затримання зловмисника, причетного до скоєння вбивства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися