На Львівщині подружжя прийняло в сім’ю 6 хворих дітей
Львівщина

На Львівщині подружжя прийняло в сім’ю 6 хворих дітей

23 грудня 2020, 19:25
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині живе унікальна сім’я. Пара прийняла до себе шістьох дітей, у яких є проблеми зі здоров’ям. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, загалом сім’я Дадаків виховує сімох дітей: рідну, чотирьох усиновлених та двох під опікою. Здорові мають значно більше шансів потрапити в сім’ю, тому Дадаки вирішили дати можливість на щасливе життя іншим.

Олена, Юля, Софія і Віталік – усиновлені. Орест і Соломія знаходяться під опікою. Олену жінка взяла, коли її рідному синові було 6 років. Дівчинка народилася з вагою 700 грам і з купою хвороб. «Вона ходила, як мавпочка, страшно було дивитися. Але вона навчила мене вірити. Вірити в неможливе», – каже мати Оксана.

Коли сім’я всиновлювала Олену, то дізналася, що у неї є ще двоє старших рідних сестер. Так у Дадаків з’явилися 10-річні Юля і 9-річна Софія.

Також у сім’ю прийняли і 7-річного Віталіка. Потенційних усиновителів лякав його діагноз – фетальний алкогольний синдром, який пов’язаний з тим, що мати зловживала спиртним під час вагітності. Спочатку хлопчик був агресивним, але згодом все налагодилось.

Від недоношеного і хворого Ореста рідні батьки відмовилися ще в пологовому будинку. В 11 місяців він навіть не міг сидіти. Але за два тижні в сім’ї Дадаків він сів у ліжечку.

«Ці діти дають щось особливе. Здорових заберуть однозначно. Для них місце завжди знайдеться», – кажуть багатодітні батьки. Глава сім’ї, щоб допомогти дружині, перейшов на нічну роботу. Каже, що хоче бачити, як ростуть діти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися