Мер Львова розчищає дороги від снігу
Львівщина

Мер Львова розчищає дороги від снігу

8 лютого 2021, 19:25
0
0
Сподобалось?
0

8 лютого мер Львова Андрій Садовий звернувся до жителів міста на своїй сторінці у Фейсбуку з проханням допомогти з прибиранням снігу. 

Садовий звернувся до мешканців, ОСББ, керуючих компаній і власників підприємств організуватися і розчистити сніг біля власних територій та приміщень. 

"Така кількість снігу не є звичайною для нашого суспільства. Але об'єднавшись, можемо побороти негоду. Складна ситуація вимагає нестандартних рішень", - написав Садовий.

"Я знаю, що у цьому снігопаді винен в першу чергу я, як міський голова. Це правило, яке я сам встановив і тільки так воно має працювати. Але все ж давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут", — написав він.

Наразі, у центрі Львова лопатами працювали - мер, чиновники та депутати. Працівники мерії очевидно не були попереджені про прибирання, бо одяг у них не дуже відповідний  - з лопатами, але у пальтах, на підборах чи без рукавиць.

Серед львів'ян були ті, хто  цю ініціативу підтримав. Але  є й обурені -  публікують у соцмережах ранкову ситуацію, як машини буксували на слизьких дорогах. І  припускають -  мерія  краще  б закупила більше снігоприбиральної техніки. У місті зараз дороги проїзні, але під колесами досі снігова каша, подекуди рух сповільнений. Тротуари не усюди розчищені- пересуватись пішоходам важко. А на деяких зупинках громадського транспорту - кучугури снігу. Бо снігоприбиральна техніка розчищала дорогу, і весь сніг горнула на узбіччя. Уночі на трасах обмежували рух вантажівок. А в аеропорту "Львів" через снігопад навіть скасували кілька рейсів. Але вантажівки уже їздять, повітряний простір теж відкрили. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися