На Львівщині псевдокопи викрадали людей
Львівщина

На Львівщині псевдокопи викрадали людей

9 березня 2021, 17:14
0
0
Сподобалось?
0

На Львівщині поліція затримала злочинців, які викрадали людей і вимагали у них гроші. 

Про це повідомляє пресслужба Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції. 

За даними правоохоронців, діяльність угруповання організував і координував "смотрящий" за Личаківською виправною колонією. Там він з числа засуджених підібрав учасників групи з чотирьох місцевих жителів. 

"Зловмисники залучали осіб у злочинну діяльність, а потім, представляючись правоохоронцями, вимагали у них кошти. Щоб отримати бажані гроші, викрадали людей і незаконно утримували, аж поки ті заплатять їм усю суму", - йдеться у повідомленні. 

Також у поле зору зловмисників потрапляли наркозалежні особи. Зокрема повідомляється, що зловмисники хотіли схилити жителя Рівненської області до протиправної діяльності, пов'язаної із придбанням і розповсюдженням наркотиків. 

"Двоє з них представлялися продавцями "товару", інші - працівниками Поліції. Під час зустрічі з потерпілим фігуранти силою посадили чоловіка в машину і вивезли в напрямку до міста. По дорозі учасники угруповання вимагали 10 000 доларів США, за що обіцяли допомогти потерпілому уникнути кримінальної відповідальності за придбання наркотиків. Під тиском зловмисників чоловік попросив дружину перерахувати на їхній рахунок частину коштів - 25 000 грн, які в подальшому злочинці зняли в одному з банкоматів".

Ввечері 5 березня поліцейські затримали учасників угруповання. У них вилучили фальшиве посвідчення поліцейського, наручники і гроші. Всіх чотирьох осіб суд взяв під варту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися