Хобі від батька: львів’янка професійно займається риболовлею
Львівщина

Хобі від батька: львів’янка професійно займається риболовлею

22 травня 2021, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

Львів'янка Марічка Лучкова три роки займається риболовлею. За цей час дівчина побувала на змаганнях, а тепер і сама організовує чемпіонат. 

Журналістам Суспільного Марічка розповіла про талісман та особливості свого хобі.

У кожного своя косметичка, каже рибалка Марічка Лучкова і показує усі необхідні речі які привезла з собою для риболовлі.

"Під різні умови, під різну рибку, все як в дівчаток, все гарно по формах, по кольорах в нас розфасовано на різні варіанти риб. І це от власне подарований талісман (металева рибка, — ред.), правда вона вже бідолага, підписана першими моїми змаганнями це 5 вересня 2020 року", — каже Марічка.

Дівчина розповідає, що почала займатись риболовлею в дитинстві. Ловити рибу її навчили батько, брати та друзі. Пізніше вона закинула хобі, а три роки тому знову до нього повернулась. Впійману рибу Марічка відпускає.

За три роки риболовлі дівчина їздила на різноманітні змагання, Марія очолює один з риболовних напрямків від федерації спорту у Львівській області.

Зараз Марічка разом з другом готується до наступних змагань.

"Все почалось з коментарів в соціальних мережах, під одним постом про ловлю судака. Почалося в коментарях, слово за слово, домовились про спільну рибалку. Буквально через кілька днів поїхали спробувати його піймати, але рибка сказала нам не цього разу і так по сьогодні", — каже суддя змагань Володимир Колчанов.

Також Марічка організовує перший офіційний Чемпіонат Львівської області з лову форелі в озерах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися