У Львові на очах у перехожих викрали дівчину
Львівщина

У Львові на очах у перехожих викрали дівчину

1 жовтня 2021, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

У Львові тіктокери серед білого дня силоміць посадили дівчину в автомобіль і зникли в невідомому напрямку. 

Як з'ясувалося, інцидент стався на проспекті Свободи. Там два хлопця в балаклавах напали на дівчину і силоміць заштовхали її в автомобіль Mercedes. Після чого зникли з місця злочину.

Про те, що трапилося, в поліцію повідомили свідки викрадення. У місті ввели план «Перехоплення». Однак коли авто з «викрадачами» знайшли, виявилося, що все це був пранк, який вони знімали для соцмережі.

Пізніше відео потрапило в Тік-Ток, де за кілька днів зібрало 3,6 млн переглядів.

«Надійшло повідомлення, що невідомі особи на проспекті Свободи силоміць заштовхали в автомобіль дівчину і втекли у невідомому напрямку. Звичайно поліцейські ввели спецоперацію, розпочався розшук. Патрульні виявили водія і зупинили його», – розповіли в пресслужбі Нацполіції області.

Автомобіль виявили в центрі орієнтовно за півгодини після дзвінка перехожого. Поліцейські встановили чотирьох осіб, які були в машині. Вони пояснили, що є блогерами і знімали відео для соцмереж. Таким чином інформація про викрадення людини не підтвердилась.

На чотирьох молодих людей, дівчину і трьох хлопців віком до 27 років, склали адмінпротоколи за статтею про дрібне хуліганство.
Авторам відео загрожує або штраф 119 грн, або виправні роботи до 60 годин, або адміністративний арешт на 15 діб. Остаточне покарання блогерам обере суд.

Відзначимо, що за словами психологів, такі дії з боку відеоблогерів спрямовані на отримання лайків і нових підписників в соціальних мережах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися