На Львівщині легковик влетів у військову вантажівку: загинуло подружжя
Львівщина

На Львівщині легковик влетів у військову вантажівку: загинуло подружжя

19 жовтня 2021, 19:48
0
0
Сподобалось?
0

У аварії з військовою вантажівкою поблизу села Митулин Золочівського району на Львівщині загинуло подружжя – 61-річний чоловік та його 60-річна дружина.

Попередньо, саме водій Volkswagen Caddy виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажівкою "Урал" за кермом якого був 41-річний житель міста Городок, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Внаслідок ДТП водій легковика та його пасажирка, мешканці Золочівського району, отримали тілесні ушкодження, від яких загинули на місці події", - зазначається у повідомленні.

Усі обставини поліцейські ще встановлюють.

Від удару легкову машину просто зім'яло, передня частина схожа на брухт. Родичі загиблих, які приїхали на місце ДТП, не вірять, що водій перевищував швидкість або ж порушував правила.

"Ми до останнього не вірили, думали, покалічені, але живі. Їздив давно, придбав ту машину, сам, своїми руками заробив. Він ніколи не перевищував швидкості, і вона завжди спереду біля нього сиділа і казала не поспішати", - розповідає сестра загиблої Галина, передає ТСН.

У військовій вантажівці їхав шофер та двоє пасажирів, вони не постраждали. Вантажівка рухалася зі Львова у напрямку Хмельницького. Їхали за військовим майном.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися