На Львівщини через 16 днів після пологів померла хвора на ковід жінка
Львівщина

На Львівщини через 16 днів після пологів померла хвора на ковід жінка

25 січня 2022, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

У Львівській області померла породілля, у якої виявили коронавірус. Трагедія сталася минулого тижня, на 16 добу після народження немовляти.

Про це сьогодні, 25 січня, повідомила під час брифінгу директорка Львівського обласного клінічного перинатального центру Марія Малачинська, інформує пресслужба ЛОДА, пише ТСН

Також вона зазначила, що 25 січня у Львівському обласному перинатальному центрі перебуває 22 вагітні жінки із підтвердженим захворюванням COVID-19. Ще 42 жінки при надії є на лікуванні у Центрі легеневого здоров’я.

“В області стрімко зростає статистика захворюваності на "ковід" серед вагітних і це дуже насторожує. Кожна жінка при надії має розуміти, що вона відповідає не лише за своє здоров'я, але й за майбутнє. Ми створили пункт вакцинації у Львівському обласному клінічнному перинатальному центрі, де кожна вагітна може вакцинуватись під наглядом лікаря акушер-гінеколога. Закликаю жінок, які чекають на немовля, активніше дбати про своє здоров'я”, - зазначила Марія Малачинська.

Також вона додала, що зазвичай перебіг COVID-19 у вагітних - середньої важкості, але іноді трапляються і важкі випадки з летальними наслідками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися