Британець, який покинув дружину заради біженки зі Львова, збанкрутував
Львівщина

Британець, який покинув дружину заради біженки зі Львова, збанкрутував

14 серпня 2022, 19:18
0
0
Сподобалось?
0

«Вісник+К» вже писав про пристрасті, які розгорілися у Британії навколо біженки зі Львова. Заради білявки Софії, яка втекла від війни, 29-річний британець Тоні Гарнетт покинув свою дружину і двох дітей. Про їхній роман писали британські газети.

Через два тижні закрутила роман

22-річна Софія Каркадим зі Львова працювала програмістом. Вона втекла з України на початку війни: виїхала спочатку до Німеччини, а згодом у Велику Британію. Там її гостинно прийняла у своєму домі молода сімʼя. Тоні Гарнетт добре памʼятає родинну історію: шістдесят років тому його прадід і прабабуся втекли до Британії з росії.

Для Софії чоловік звільнив кімнату старшої шестирічної доньки, яку переселив до молодшої, хоча дружина була категорично проти. Але Софія прожила у домі цих чуйних людей всього два тижні. І Лорна помітила іскорки між своїм чоловіком та українською біженкою! Як виявилося, Тоні закохався у цю дівчину. І вона теж не встояла. Не зважала на сльози дружини та двох малолітніх дітей. Тоді Лорна наказала дівчині забиратися з будинку. Але слідом за нею пішов і Тоні. Про цей незвичайний випадок написали британські газети.

– Це сталося так швидко, але ми із Софією вважаємо, що усе правильно. Історія почалася з мого простого бажання прихистити того, хто цього потребує, – розповідав Тоні журналістам і зізнавався: – Саме Софія прийшла у моє життя, я завжди буду вдячний за це.

Британець переконаний: у тому, що сталося, нема нічиєї провини – просто так склалося життя.

– Як тільки я його побачила, мені він сподобався, – казала Софія. – Це наша історія кохання. Я бачила, яким нещасним був Тоні. Знаю, що люди думають про мене погано, але так буває.

Пише пісню про Софію

І справді, в українців ця історія викликала шквал емоцій. У коментарях люди обурювалися: Софія осоромила наш народ, якщо її батьки це читають, то хай знають, яке «курвисько» виростили. У Британії люди такої ж думки. Бо не розділили любовного захоплення свого співгромадянина. Ба більше – Тоні, який мав доволі успішний бізнес, що приносив стабільний хороший дохід, рухнув. Чоловік керував охоронною фірмою, а тепер «опинився на нулях». Матеріальні труднощі почалися одразу після того, як у пресі зчинився галас через роман Гарнетта з українкою. Клієнти стали рідше укладати контракти з його фірмою.

– Я присвятив бізнесу всього себе. Бувало, що працював понад 80 годин на тиждень, – журиться Тоні. – Час від часу посилав персонал у паби та клуби, заробляв майже дві тисячі на тиждень. А тепер казна-що.

Але чоловік не хоче сидіти допомогах і намагається зводити кінці з кінцями, бо має дбати про Софію. Деякий час пара жила на ті гроші, які виплачували газети. Але зараз ці кошти на нулі. Тоні навіть не зміг умеблювати квартиру, яку орендує з коханою.

У майбутньому він хоче присвятити своє життя музиці. Він пише пісню про їхнє із Софією кохання. У тексті є такі слова: «Тепер я з білявкою, але так, моя колишня була брюнеткою. Чи мав я залишитися там тільки для того, щоб бути зі своїми дітьми? Ні, дякую, не сьогодні».

Юлія ШЕВЧУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися