Вчитель російської мови роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток на Львівщині
Львівщина

Вчитель російської мови роками ґвалтував хлопчиків і дівчаток на Львівщині

4 грудня 2022, 16:11
0
-1
Сподобалось?
-1

Півтора року тому у Жовкві на Львівщині затримали пенсіонера-педофіла. Виявилося, що дід Микола давно ґвалтує та розбещує хлопчиків і дівчаток. Вперше збоченця запідозрили у злочинах проти дітей ще у 90-х роках. Тоді він працював у місцевій школі вчителем російської мови та літератури. Чоловік позбувся посади, але кримінальної справи порушено не було, бо доказів не знайшлося. Невдовзі колишній вчитель разом з дружиною відкрили магазин. Торгували побутовою технікою та косметикою. Жителі Жовкви з жахом згадують, як забороняли своїм дітям ходити туди, бо не раз чули від подруг дочок Миколи, що він їх кличе у свій кабінет та непристойно жартує. Що насправді відбувалося за зачиненими дверима, ніхто не зізнавався.

Пізніше чоловік вдарився у політику. Він був колишнім афганцем. У 2004 році його обрали довіреною особою кандидата у президенти від партії «Нова сила» Юрія Збітнєва. Тоді ж Микола став головою асоціації інвалідів у Жовкві. Про його сумнівне минуле нечасто згадували. Аж до березня 2021 року. Тоді 11-річний хлопчик зізнався своєму батькові, як чужий дядько кличе до себе дітей, дає їм гроші, а тоді ходить біля них голий і просить зробити йому «приємне»…

Коли у квартиру підо­зрюваного прийшли з обшуком, відкрилися страшні речі. Правоохоронці знайшли щоденник збоченця, де він записував імена та прізвища усіх дітей, яких запрошував до себе додому. Також відмічав суми, які платив за послуги. Лише за останній рік жертвами стали 19 дітей обох статей віком від 8 до 13 років!

65-літній педофіл засуджений на 15 років позбавлення волі за «зґвалтування, примушування до вступу у статевий зв’язок, сексуальне насильство, розбещення малолітніх, а також зберігання дитячої порнографії».

Світлана РІДНА


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися