Вирок педофілові, який розбещував дітей у школах
Львівщина

Вирок педофілові, який розбещував дітей у школах

9 квітня 2023, 17:17
0
1
Сподобалось?
1

Сихівський районний суд Львова визнав киянина Дмитра Б. винним у розбещенні семирічної дівчинки у шкільному туалеті та спробі розбестити іншу школярку. Педофіла засудили до восьми років тюрми.

Як вказано у вироку суду, у грудні 2021 року 50-річний киянин переодягся у жіночий одяг та таким чином проник у дві львівські школи. Чоловік заходив у жіночі туалети та пропонував дівчаткам роздягнутись, говорячи, зокрема, що він лікар та проводить огляд.

У першому випадку чоловік представився семирічній дівчинці лікарем і сказав, що має її оглянути. Дмитро поставив її на унітаз та почав розглядати, у цей момент у дівчинки була оголена нижня частина тіла. Це тривало кілька хвилин, поки не продзвенів дзвінок на перерву і в туалет не почали заходити люди. Педофіл втік.
Інший випадок трапився через 11 днів уже в іншій львівській школі. Він пішов у жіночий туалет, де була 9-річна школярка. Педофіл сказав їй роздягнутись, але дівчинка відштовхнула його та вибігла з туалету.

У 2021 році чоловік також був у розшуку за розбещення дітей у одній з київських шкіл, тоді його затримали, але він вийшов під заставу.

У суді Дмитро Б. свою вину заперечив. Заявив, що під час досудового розслідування давав визнавальні покази, бо поліцейські добре до нього ставились. На суддю це враження не справило. Крім восьми років за ґратами, він ще має виплатити моральну компенсацію представнику семирічної школярки – 150 тисяч гривень.

Віктор ПОЛІЩУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися