Затримали зловмисника, який обкрадав церкви
Рівненщина

Затримали зловмисника, який обкрадав церкви

29 грудня 2014, 14:37
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі оперативники управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області та Костопільського райвідділу міліції затримали зловмисника, який обікрав храм та магазин у Костопільському районі. Ним виявився 22-річнийи мешканець Івано-Франківської області Роман. Він уже має судимості за аналогічні злочини. До того ж, Романа підозрюють у 25 крадіжках із храмів та торгових закладів. Під час сьогоднішнього затримання чоловік мав при собі заряджену вогнепальну зброю, а також спец пристрій із гумовими кулями.

- Упродовж грудня на Рівненщині були скоєні крадіжки з церков та торгівельних об'єктів. Оперативники вийшли на слід зловмисника і в селі Борщівка на «гарячому» сьогодні затримали чоловіка під час скоєння чергових крадіжок. Він вже встиг викрасти гроші зі скриньки у церкві та винести з місцевого магазину велосипед і продукти харчування на 500 гривень, - повідомив начальник УМВС України в Рівненській області Сергій Максимов.

Наразі проводяться слідчі дії, встановлюються можливі спільники та причетність Романа до інших злочинів. Чоловік затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися