В лісі виготовляв вибухівку
Рівненщина

В лісі виготовляв вибухівку

23 січня 2015, 15:01
0
0
Сподобалось?
0

На лінію «102» надійшла інформація від 53-річного жителя села Лев’ятин Радивилівського району Сергія про те, що в нього є вибухова речовина.

Правоохоронцям чоловік розповів, що в лісі неподалік свого будинку зберігає тротил. Біля дерева міліціонери виявили мішок, присипаний землею. При зважуванні вибухівка заважила майже 30 кілограмів. За словами Сергія, вибухову речовину він виплавлював зі снарядів часів Великої Вітчизняної війни, які знаходив у цій же лісопосадці. Корпуси снарядів здавав як металобрухт.

Встановлено, що у минулому Сергій вже попадав у поле зору правоохоронців за незаконне зберігання артилерійських снарядів часів війни.

– Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження з вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Відносно протиправних дій чоловіка вирішуватиметься питання про притягнення його до кримінальної відповідальності, – прокоментував начальник Радивилівського РВ УМВС Віталій Кеда. – Санкція цієї статті передбачає від двох до п’яти років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися