Батько намагався зарізати сина
Рівненщина

Батько намагався зарізати сина

25 січня 2015, 11:30
0
0
Сподобалось?
0

59-річний мешканець селища Квасилів Рівненського району Василь намагався вбити свого 31-річного сина Юрія. Конфлікт між родичами трапився після чергового розпивання алкогольних напоїв, коли вони приймали вдома гостя Анатолія. Під час словесної перепалки Юрій саме нарізав хліб, тож схопивши сина за одяг та потягнувши на себе, вдарив його ножем у шию. Сестра Юрія викликала швидку допомогу. Юрія госпіталізували в реанімацію.

Правоохоронцям Василь зізнався, що дійсно хотів вбити сина. Пояснив, у нього хворі ноги, а діти не доглядають за ним, тож затаїв на них образу. Будинок, в якому скоєно злочин, розділений на три частини з окремими виходами. В одній проживав Василь із сином, а у двох інших – дочки Василя зі своїми родинами.

Як повідомив начальник Рівненського РВ УМВС Ігор Денисюк, з даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст.15 (замах на злочин) та ч.1 ст. 115 (замах на вбивство) ККУ. Наразі слідчим призначено низку експертиз, після проведення яких буде остаточно визначено кваліфікацію злочину.

Наразі зловмисник перебуває вдома. Ведеться слідство. Йому загрожує покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися