Сьогодні вшанують пам’ять Саші Білого
Рівненщина

Сьогодні вшанують пам’ять Саші Білого

24 березня 2015, 16:56
0
0
Сподобалось?
0

Правий сектор анонсував проведення на Майдані Незалежності акції пам'яті координатора громадського руху в Західній Україні Олександра Музичка на прізвисько Сашко Білий. Як повідомили в прес-службі ПС, початок акції заплановано сьогодні на 19:00.

«Уже майже рік пройшов з дня смерті нашого побратима Саші Білого, якого підступно вбили біля Рівного. Досі ні МВС, ні ГПУ не надали заключну версію по цьому злочину... Правий сектор вимагає чіткої і правдивої версії загибелі Героя України Саші Білого», – підкреслили в Правом секторі.

Олександр Музичко, відомий як Сашко Білий, загинув у ніч на 25 березня. Перший заступник міністра внутрішніх справ України Володимир Євдокимов спочатку повідомив, що той був смертельно поранений під час затримання, оскільки відкрив вогонь у бік правоохоронців. Пізніше Євдокимов поінформував, що смертельне поранення в серце Музичка було нанесено з його власної зброї. Перший заступник міністра пояснив: «Він вистрілив з своєї зброї, з якої стріляв по співробітникам міліції. Одна куля пройшла наскрізь, а друга потрапила в серце».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися