Рівненщина

Учасник ДТП втікав з місця пригоди й повторно скоїв аварію

1 травня 2015, 10:28
0
0
Сподобалось?
0

Вчора близько 7 години ранку на спецлінію «102» звернувся 27-річний житель селища Володимирець та повідомив, що напередодні вночі працівники ДАІ його побили та забрали автомобіль.

Натомість у Державтоінспекції розповідають наступне. 29 квітня о 22:50 працівникам ДАІ надійшла інформація про те, що Володимирці сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих. Зіштовхнулися автомобілі «Тойота» та «Москвич». Водій  «Москвича», не дочекавшись вартових доріг, залишив місце аварії. Під час руху він не впорався з керуванням та повторно скоїв ДТП, наїхавши на паркан.  

Крім цього, кажуть у  ДАІ, 27-річний водій «Москвича» перебуваі у стані алкогольного сп’яніння, що згодом підтвердив прилад «Драгер» (2,82 промілле). Також у чоловіка не було документів на право керування автомобілем та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

На водія автомобіля «Москвича» склали відразу чотири адміністративних   протоколи   за ст. 122 – 4 (залишення місця ДТП), ст. 124  (скоєння ДТП), ст. 126 (керування т/з без відповідних документів) та ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

 Після складання адмінматеріалів водія «Москвича» відсторонили від керування, а транспортний засіб доставили на територію Володимирецького селищного відділення міліції Кузнецовського МВ УМВС. За даним фактом наразі проводиться перевірка. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися