Чи винесли міліціонери бурштин, з’ясовує слідство
Рівненщина

Чи винесли міліціонери бурштин, з’ясовує слідство

7 травня 2015, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Бурштин і далі є дуже актуальною темою для Рівненщини. Парламентарі займаються його узаконенням, поліщуки займаються нелегальним видобутком, а правоохоронці нібито контролюють увесь процес. Нещодавно провели обшук в оселі одного старателя. Вилучили кілька тисяч доларів та мішків із сонячним камінням. Але у протокол це все не внесли. Втім приховати даний факт не вдалось - у прокуратурі розпочалось слідство.

Вісім тисяч доларів та три мішки із бурштином зникли у мешканця одного з районів Рівненщини. Нібито до нього прийшли проводити обшук міліціонери. Шукали каміння, засоби для його видобутку та виручені гроші. З порожніми руками з дому не пішли. Знайшли гроші і чимало сонячного каменю. Все забрали. Повертати не збирались, адже по матеріалах, вилучене ніде не числилось.

У міліції за цим фактом триває службове розслідування. Шукають, хто і чому вніс неправдиві відомості у протокол і куди поділось вилучене. Буде надана оцінка кожному правоохоронцю, який проводив обшук.

Винних поки немає. Як і не має їх у не менш гучному випадку, який стався восени минулого року. Нібито невідомі особи винесли з кабінету слідчого, що в обласному управлінні УМВС, 80 тисяч доларів США та 130 кг бурштину. За фактом крадіжки розбираються у МВС України. Поки результатів немає. Триває судовий процес щодо слідчого, з чийого кабінету зникли речові докази. Його звинувачують у службовому недбальстві. Триває судовий розгляд обвинувального акта.

 

Джерело: http://rivne1.tv/Info/?id=48059

 

https://www.youtube.com/watch?v=NsbtATLMI_c

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися