Рівненщина

На Рівненщині 200 бурштиношукачів у масках потрощили авто поліцейських

17 вересня 2016, 02:00
0
0
Сподобалось?
0

В урочищі «Азалія» поблизу Клесова на Рівненщині бурштиношукачі потрощили авто патрульних поліцейських. Про цеповідомляється на сайті поліції в Рівненській області.

Зазначається, що на спецлінію зателефонував невідомий, який просив термінової допомоги працівників поліції. По приїзду правоохоронців оточило понад 200 чоловіків у масках та з палицями у руках. Вони вимагали покинути північні райони області, в іншому разі погрожували вдатися до радикальних дій. Після того як працівники поліції викликали підкріплення, чоловіки у масках почали трощити службове авто, а кілька осіб закликали спалити автівку.

Згідно повідомлення, натовп вдалося розігнати після прибуття допомоги. Підкреслюється, що вогнепальну зброю та засоби фізичного впливу працівники поліції не застосовували.

Ще один інцидент стався у селі Тинне того ж району Рівненщини. Там майже 50 осіб у балаклавах і камуфльованому одязі, озброєні дерев’яними битами, камінням та палицями, заблокували дорогу та чинили опір працівникам правоохоронних органів. У результаті протиправних дій зловмисників службовий автомобіль поліції зазнав механічних пошкоджень.

Правоохоронцям вдалося затримати 25-річного провокатора, який намагався завдати тілесні ушкодження одному зі спецпризначенців. За фактом опору та погрози застосування насильства працівнику поліції відкрито кримінальне провадження.
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися