За правдиве пророцтво англійка подарувала рівненській провидиці місце... на цвинтарі в Лондоні!
Рівненщина

За правдиве пророцтво англійка подарувала рівненській провидиці місце... на цвинтарі в Лондоні!

29 червня 2017, 13:46
2
7
Сподобалось?
7

Галину Тєтєнєву, народознавця та астролога з містечка Володимирець на Рівненщині, знають не лише в усіх куточках України, а й у світі. Вона бачить минуле, сьогодення і майбутнє не лише окремих людей, а й цілих країн, допомагає позбутися пороблень, підказує, як уникнути проблем у родині та бізнесі. У нашій газеті ми вже публікували передбачення Галини Арсентіївни, і всі вони збулися. Тож напросилися на зустріч знову.

Знаходить зниклих людей

Пані Галина в родині мала сильних цілителів і провидців. Ще її прапрапрабабуся Марта Матеуш славилася в околиці як сильна знахарка. Вона вміла вогонь зупиняти. Брала ікону, обходила з нею кругом хати, щось там приповідала – і полум’я миттю вщухало. Потім баба Марта дуже хворіла, її всю у «жар» кидало. Так через себе все те пропускала.

А бабуся Галини Тєтєнєвої Надія, або, як її ще в народі кликали, Храня, всій міліції на картах гадала.

– О, до неї приїжджали з уголовного розиску з області, – розповідає Галина Арсентіївна. – Слідчі завжди приходили, коли не могли знайти кінців у справі. Підказувала, коли не там шукали. Людей знаходила – живих і мертвих. Був випадок, що зник чоловік – як крізь землю провалився. Вона кинула на карти – бачить, його вбили. Назвала місце, розказала, як тіло в борозну кинули і кілька разів трактором переїхали. Сказала слідчим, що треба вранці прийти і над тілом, над землею буде сяйво. Що ви думаєте, знайшли. О, таких випадків було чимало. І в тому, що у хлопців з міліції зменшувалося «глухарів» була і її заслуга. Я теж людей знаходжу. Геометрично-нумерологічним способом.

Малою зупиняла кров, що йшла з корови замість молока

– А як у вас дар проявився? – цікавлюся.

– Я змалечку не знала, що то таке. Наша сім’я якийсь час жила на Херсонщині, а повернулись у Володимирець, коли я пішла у сьомий клас. Ось тоді все й почалося, – розповідає пані Галина. – Була в нас корова Зойка. Хороша така, кожен рік телятка родила. А то пропало молоко і стала кров текти. А коло нас були дуже великі відьми, одна з них аж із Курська приїхала, куди була вислана совєцькою властью за колдовство. То вони і поробили. А в селі жила ще одна така знаюча баба Потапиха. Вона мене і навчила, як молоко повернути. Казала: «Підеш, як перша зірка вийде, видоїш корову, дев’ять зірок пощитаєш, дев’ять разів прочитаєш «Отче наш», на чисте відро покладеш серпа, наверх – цідилку, в яку встромиш дев’ять циганських голок. Дев’ять разів молоко процідиш і виллєш. Голки, щоб не загубилися, порахуєш і в хату забереш разом із цідилкою. І ні до кого ні слова не скажи!» Я все те запам’ятала, зробила. А на ранок біжать до нас сусідки, на маму накинулися, що їм, бач, погано. А та, що з Курська, й каже: «З твого будинку нам іде «отбой», але зроблено то дитячою рукою». Ось тоді я й почала серйозно цікавитися тим, що можу робити.

Зустріч із Вольфом Мессінгом

Згадала Галина Арсентіївна, як її тричі цигани крали: за свою приймали. І як школяркою сама бігала до ромів, виносячи з дому сало, аби ті її гадати навчили. Розповідає і про навчання в Заочній Астрологічній Академії в Москві, і про зустрічі з відомими  астрологами й екстрасенсами минулого століття.

Кашпіровський серед них не дуже високо стоїть. Він – лікар. І в цьому він великий майстер. Але є видатні теософи, астрономи-астрологи, нумерологи, лінгвісти, провидці. Як от Іоан Кеплер, Авіценна, в яких досі вчаться. Олена Блаватська, Олена і Микола Реріхи, Ванга, Вольф Месінг. Із  викладачів Заочної Астрологічної Академії уклін складаю Велічку, Ізраелю, Павлу Глобі,  Шестипалову. В цю когорту слід віднести  нашого українського астролога Валерія Московченка. Це аси у професії передбачення.

А щодо Вольфа Месінга, він був у нас у МВС у Ровно (Галина Арсентіївна свого часу працювала в міліції. – Авт.). З районних відділів міліції запросили в управління, переважно офіцерський «состав». На сеанс. Працівники міліції задавали запитання, а він відповідав. І думки людей читав. Сам худий такий був, пригнічений… У мене збереглася фотокартка начальника райвідділу  міліції Максима Івановича Штиня (потім він  був начальником УВС в Чернівцях) і Вольфа Месінга.

Вона теж бачить, що з людьми не так. Хто лукавить, а хто каже правду, хто більш-менш здоровий, а в кого смертельні недуги.

– Хвороби свічка покаже, – каже Галина Арсентіївна. – Вона горить –  і віск спливає. Ось по тих  сльозах свічечки і видно, що в людини на душі і в тілі. І онкохвороби. Так людська злість трансформується, постійне незадоволення «в рак» виливається. Якщо дітки хворіють – злобу мають батьки. Бачу, коли людині пороблено, коли чоловіка приворожує інша жінка й він через це світу не бачить, коли запої насилають, ворожачи на воді, в якій мерців миють чи   покійника голять… Ой, усякого відьомства в світі хватає. Знаю, коли чоловік просто через іншу із сім’ї йде. Можна його повернути, нема проблем. Але чи буде далі в цій родині щастя? Часто раджу жінкам, що повертати в сім’ю такого чоловіка не варто, бо це може погано закінчитися для самої дружини. Краще перехреститися, розправити крила і подякувати, що Господь забрав гадюку (такого  хибного і зрадливого мужа) з грудей.

Знахарі – це люди, які володіли і володіють  тисячолітніми передовими знаннями цивілізації. І сьогодні вони не цураються передових технологій. Просте простого: скручені два дроти із чистої міді у коло і накладене на голову – знімає головні болі. Ще одне. Екранує негативний вплив імпульсу мобільного телефону.

Зараз багато цілителів , як й толкових лікарів, «озброїлися» «катушками», «калачиками», або як їх ще називають «кремлівською таблеткою». Це теж малого діаметра мідні  дротики, складені у певній послідовності по закону геометрії. Коли замкнути їх поле – вони діють так, як над вами стоїть 13 шептух і які вимолюють хворобу чи іншу негативну енергетичну програму.

Якщо Порошенко захоче залишитися при владі, буде об’єднання церков

Згадуємо про попередні передбачення пані Галини, які справдилися. Про те, як після Помаранчевої революції пророкувала, що «два Віті будуть правити разом». Не вірилось, а так і вийшло. Про те, що будуть військові дії і що лучанам треба підлатати аеродром, бо на нього сідатимуть військові літаки, – так і сталося! Говорила про Крим, який відділиться…

– Що чекає Україну в найближчі часи? – запитую.

– Чекаємо на переміни... – трохи із сумом каже. – 2018 рік буде карколомний. А 2020-й має справді принести позитивні зміни.

– А що наш північний сусід? – цікавлюся.

– Півень сєвєрний? – перепитує. – Путіна як правителя не бачу. Причому давно. Київ до Москви не піде. Вони тепер думають, як їм до Києва приєднатися… Росія піде на всякі «уловки», щоб хоч чуть-чуть тримати нас у своїх лабетах.

 – А церква православна? – запитую. – Зараз багато точиться розмов навколо можливого об’єднання Української православної церкви Київського і Московського патріархатів.

– Об’єднання церков бачу одним розчерком пера старця. Бачу, сидить такий, як Ванга, старенький, коси білі. Хрестів не бачу. Об’єднання УПЦ і УПЦ КП буде досить швидко, можливо, ще до 2020 року – якщо Порошенко захоче залишитися при владі, він посприяє цьому процесу, – запевняє. – А в католиків скоро целібат буде відмінений.

Луцьку треба повернути свою «секретарку»

– Яким бачите Луцьк? – випитую.

– О, вам треба було секретарку свою зберегти, – строго каже. – Поставте її – і буде благодать. Вона для вас, як Божа Мати. Але згадаєте: як ті «партійні» будуть пертися до влади, то з ними стане те, що зараз є на ветзаводі в Ковелі. А взагалі Волинська область буде у великому пріоритеті не лише в Україні, а й у Європі. Чому? Бо ви відновили старину, маєте багато цінних історичних і релігійних святинь, які стануть духовним оплотом для краю. У вас енергетично сильне місце. Але, не ображайтеся, бачу у вас там і багато військових частин, не наших.

Щодо свого «бурштинового краю», то зауважує, що та лихоманка принесе велику екологічну нестабільність. Буде засуха. Каже, що копачі масово стають наркоманами, бо їхнє тіло ломить від того, що роблять, от і колють і ковтають гидоту. А бурштин – це камінь молодості. Його треба на попіл стерти, залити самогонкою і приймати як антиоксидант. «Люди тупі, як барани, за копійки віддають скарби», – нарікає.

Щоб бути здоровим – роби добро

Поки ми балакаємо, Галині Арсентіївні дзвонять люди, просять поради, допомоги, благають про зустріч. Ще кілька хвилин – і вона змушена йти. Насамкінець жінка нагадує:

– Щоб бути здоровим і щасливим, треба позитивно думати. Вранці встав – подякував Богу. Чим більше робиш корисних справ, тим краще.

Ми вже прощаємось, а я все запитую:

– А найдивнішого клієнта пам’ятаєте?

Жінка усміхається:

– Чого ж ні! Дзвонять мені на роботу: біжи бігом, бо до тебе здалеку приїхали. Заходжу – стоїть така панюся років за 80, Ірен. З Англії приїхала. Вона геолог, вивчала надра землі й хотіла мені свої праці передати, зокрема про наш край (бо її предки володіли тут землею). Вона мене питала про минуле і майбутнє. Я їй усе розказала. Ірен подякувала, а потім простягнула мені якусь бумагу. Як ми її переклали – а то пані купила мені місце в Лондоні на кладовищі! Уявляєте? То це я, ще така молода баба, маю в Лондон їхати вмирати? Посміялись, але перевірили: це місце на кладовищі – дуже дорогий подарунок. Як з ним бути, ще не вирішили.

Наталія КРАВЧУК, Рівненська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Лія
    Лія

    Як можна зв'язатися з Галиною Арсентівною?

    4 травня 2020, 00:09
    Відповісти
  • switlana1203@ukr.net
    switlana1203@ukr.net

    Доброго дня, надайте будь ласка , контакти пані Галини, якщо можна звичайно, терміново потрібна допомога її. Дякую заздалегідь!

    11 лютого 2021, 14:30
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися