Інтернет-казанова обікрав рівнянку
Рівненщина

Інтернет-казанова обікрав рівнянку

13 липня 2017, 16:57
0
0
Сподобалось?
0

31-річний уродженець Баку знайомився із жінками, а потім приїжджав до них у гості. Підсипавши снодійні препарати, обкрадав помешкання. На залицяння зловмисника у мережі Інтернет клюнула 35-річна рівнянка. Проте вона не одразу зрозуміла, що постраждала від нового знаймого. Правоохоронцям, які прибули на місце події після крадіжки, повідомила, що злодій проник до оселі шляхом підбору ключа. Зникли ноутбук, планшет, мобільний телефон, дев’ять найменувань золотих виробів, грошові кошти в сумі 14 тисяч гривень та 250 доларів США. Потерпіла оцінила збиток у понад 60 тисяч гривень.

Про це інформує прес-служба поліції Рівненщини.

Вже невдовзі після вчинення крадіжки, дніпропетровські поліцейські затримали зловмисника, який тимчасово жив у Харкові. В іноземця виявили крадені речі, які належать рівнянці. Слідчі Рівненського відділу поліції вирушили до Дніпра. Речові докази вилучили, а громадянину Азейбарджану повідомили про підозру у вчиненні крадіжки. У Дніпрі суд обрав йому міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою з можливістю застави в розмірі 32 тисячі гривень. Іноземець таку умову виконав, тож нині перебуває на волі.

Як з’ясували правоохоронці, азербайджанець окрім викрадення транспортного засобу у Дніпропетровській області, обікрав за таким же сценарієм ще трьох жінок. На причетність його до вчинення інших подібних злочинів ще перевіряють поліцейські. У грудні 2015 року Вінницький міський суд відправив 31-річного азейрбаджанця за грати на п’ять років за угон та крадіжки. Однак, вже через рік іноземець вийшов із місць позбавлення волі умовно-достроково.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися