На Рівненщині знешкодили наркобанду, до якої причетні колишні, а можливо і діючі правоохоронці
Рівненщина

На Рівненщині знешкодили наркобанду, до якої причетні колишні, а можливо і діючі правоохоронці

22 вересня 2017, 11:38
0
0
Сподобалось?
0

Працівники департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції спільно з ГУНП у Рівненській області викрили злочинну групу, яка займалася виготовленням та збутом метамфетаміну у місті Дубровиця.

Про це інформує Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції.

Очолював банду 34-річний рівнянин, судимий за умисне вбивство. Його правою рукою був 29-річний колишній міліціонер з Дубровиці. Він використовував свій оперативний досвід та стосунки з колишніми колегами, щоб прикривати злочинну діяльності групи, облаштував місця виробництва наркотиків та знаходив клієнтів. Ще двоє зловмисників – з Рівного та Дубровиці – безпосередньо виготовляли наркотики у власних лабораторіях.

Крім того, оперативники внутрішньої безпеки поліції встановили інших осіб, причетних до злочинної діяльності викритої групи, серед яких і правоохоронці. Отримавши ухвали Рівненського міського суду, спільними діями співробітників УДВБ НПУ, ГУНП в області, бійців спецпідрозділу «КОРД» було проведено 14 обшуків у фігурантів наркобанди. Метамфетамін, марихуану та таблетки «Циррус» – вартість яких за цінами «чорного ринку» становить 1 мільйон 580 тисяч гривень. Також вилучено зброю, гроші, бурштин, фосфор червоний та документи людей, які заборгували наркоділкам.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися