«Хороші та добропорядні» молодики зґвалтували бідну сироту
Рівненщина

«Хороші та добропорядні» молодики зґвалтували бідну сироту

23 лютого 2018, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

Жахливий злочин стався поблизу селища Чемерне Сарненського району. Серед ночі у лісі молодики, які були під дією психотропних речовин, по-звірячому зґвалтували 18-річну дівчину. Знущаючись над нею, ще й насміхалися, бо знали, що заступитися за нещасну нема кому _ воан кругла сирота.

У халатику серед ночі витягли на вулицю

Світлана з подругами домовилися зустрітися у Сарнах з хлопцями, з якими нещодавно познайомилися. Пили каву, розмовляли, а коли дівчата побачили, що кавалери нюхають якийсь порошок, запідозрили, що це наркотики, злякалися і повтікали. Молодикам же хотілося продовження розваг. Кілька разів вони телефонували дівчатам, але ті не відповідали. Додзвонилися лише до Світлани, проте вона відмовилася від ще однієї здибанки. Тоді парубки вирішили діяти інакше. Вони сіли в машину і приїхали до будинку, де Світлана винаймала кімнату. Зрозуміло, що до її подруг побоялися серед ночі їхати, адже ті мешкали з батьками. Лобуряки витягнули дівча на вулицю в одному халатику та хатніх капцях і запхали до легковика. Привезли у ліс поблизу селища Чемерне, де всі четверо проживають.

Прес-офіцер відділу комунікації управління поліції Рівненщини Марія Юстицька розповіла, що проти волі дівчини молодики вступили з нею у статеві стосунки. Один з них тримав в руках лопату і погрожував фізичною розправою.

Поліція скупо коментує подію, а от провідні українські канали смакують  деталями. Показують викопану могилу серед лісу, у якій викрадачі обіцяли похоронити знайому, якщо буде пручатися. Зазначають, що вони по черзі ґвалтували дівчину збоченим способом, а потім наказали нікому не розказувати про те, що з нею сталося, і відвезли додому. Остаточні подробиці з’ясовує слідство.

А вдома чоловіка чекала вагітна дружина

Лише одному Богу відомо, скільки потрібно було молоденькій дівчині докласти зусиль, щоб перемогти біль, відразу та сором, але вона таки пішла вранці у місцеве відділення поліції і написала заяву. Та коли правоохоронці приїхали по підозрюваних, вони вже накивали п’ятами. З того переляку аж розбили свою іномарку й кинули серед дороги. У їхній машині знайдено речові докази злочину та наркотики. Згодом поліція затримала всіх чотирьох у кафе поблизу Рівного. Їм 26, 24 і двом по 20 років.

А тим часом селище гуде від страшної новини: хлопці, яких усі знають як хороших та порядних, так страшно познущалися над дівчиною! У Тутовичівській сільській раді, до якої належить Чемерне, теж позитивно характеризують усіх чотирьох. Ніколи з криміналом не були пов’язані. Один одружений, його половинка чекає дитину. Другий виріс у багатодітній віруючій родині. Та й в інших порядні сім’ї. У селищі кажуть, що рідним обвинувачених важко повірити у їхню причетність до такого страхіття.

Про Світлану, яка навчалася в одному із Сарненських профтехучилищ, тут відгукуються як про спокійну, відповідальну, хорошу дівчину. Журяться, що справу можуть загальмувати, бо за бідну сироту нема кому заступитися…

Нині дівчина перебуває під охороною у лікувальному закладі, а її кривдники – в ізоляторі тимчасового утримання. Їм інкримінують зґвалтування та незаконне викрадення людини. Якщо вину буде доведено, чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. 

Руслана СУЛІК, Рівненська область

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися