Десять ударів ножем дворічному синові
Рівненщина

Десять ударів ножем дворічному синові

17 травня 2018, 15:31
0
0
Сподобалось?
0

Шокуюча історія трапилася у селі Обарів, що у Рівненському районі. Захмелілий батько накинувся з ножем на свого дворічного сина. З колото-різаними ранами дитину госпіталізували до реанімації.

Повідомлення про те, що у селі під Рівним 22-річний батько ледве не зарізав свого малолітнього сина, правоохоронці отримали близько 21-ї години. На місці події встановили, що у той вечір чоловік випивав зі своїм 45-річним батьком. Добряче хильнувши, між ними зчинилася сварка, яка переросла у штовханину. Тоді молодик вхопив ножа і намагався вдарити ним батька.

Малюк грався поруч. Побачивши бійку, хлопчик злякався і почав сильно плакати. Тоді нетверезий батько накинувся з ножем на дитину. На тілі малечі нарахували більше десяти ножових поранень. Навіть уявити важко, наскільки треба ненавидіти рідну дитину, аби так поквитатися з нею…

«Швидку» викликали вже оперативники. У критичному стані малюка госпіталізували до реанімації.

– 20-річну матір пораненого хлопчика розшукали вночі у Рівному. Жінка була нетверезою. Сказала, що поїхала в місто забрати старшого сина  із садочка і затрималася, – розповідає начальник Рівненського районного відділення поліції Володимир Рой. – Проте 3-річного хлопчика з нею не було. Згодом знайшли його у знайомої горе-матері. Соціальні працівники одразу ж забрали малюка в дитячий будинок.  А про те, що її чоловік мало не зарізав молодшого, жінка й гадки не мала.

Родину, у якій трапилася ця шокуюча історія, односельчани характеризують негативно. Говорять про них неохоче. Молода сім’я, кажуть, жила з чоловіковими батьками. Любили випити та погуляти, а от на дітей зважали мало. Люди пригадують випадок, як минулого року мати покинула меншого сина на кілька днів, а сама пішла розважатися. Дивуються, як у таких батьків взагалі не забрали дітей.

За фактом замаху на вбивство малолітньої дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Горе-батькові загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення. Тим часом спеціалісти служби у справах дітей готують документи на позбавлення матері батьківських прав.

Марія МАРТИНЮК, Рівненська область

Передрук заборонено!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися