На Рівненщині спалили авто відомого активіста
Рівненщина

На Рівненщині спалили авто відомого активіста

4 червня 2018, 13:05
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 4 червня, близько першої години ночі невідомі спалили два автомобілі, які були припарковані у дворі на вулиці Коновальця, у Рівному. Про це повідомляє press-centr.

 На місці події працювали слідчо-оперативна група та рятувальники. Унаслідок пожежі пошкоджено два автомобілі «Volkswagen Polo», зареєстрований на лізингову компанію, та «Land Rover Freelander», який належить 54-річному рівнянину. За попередньою інформацією причиною загоряння транспортних засобів є підпал, однак остаточну причину має встановити експертиза. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника. 

Згодом стало відомо, що Land Rover, який згорів, належить відомому у Рівному активісту, лікарю Роману Ковалю. Він пов’язує цей випадок лише зі своєю громадською, політичною і військовою діяльністю.

«Сьогодні вночі спалили мій автомобіль. Це помста за громадську, політичну і військову діяльність. Думаєте, що залякали? Помиляєтеся! Боротьба продовжується! Цей автомобіль побував зі мною в найгарячіших точках фронту від Станиці Луганської до Широкиного . Сотні разів на війні під обстрілами і в часи спокою. А згинув тут, в мирному Рівному! Ось якось так», - написав Роман Коваль на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Роман Коваль свого часу був керівником «Правого сектору» Рівненщини, правою рукою керівника Західноукраїнського «ПС» Олександра Музичка, якого вбили на Рівненщині у березні 2014-го. Був одним із організаторів і першим керівником Комітету національного порятунку в Рівненській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися