На Рівненщині відзначатимуть річницю битви під Берестечком
Рівненщина

На Рівненщині відзначатимуть річницю битви під Берестечком

8 червня 2018, 09:28
0
0
Сподобалось?
0

Традиційні заходи пройдуть на території Національного історико-меморіального заповідника «Поле Берестецької битви» (с.Пляшева Радивилівського району.8-9 червня у Свято-Георгіївському Соборі відбудуться богослужіння, які розпочнуться о 9 годині.

Як повідомляє tomat.rv.ua, у суботу, о 12 годині на Козацькому цвинтарі відслужать панахиду за упокій душ загиблих козаків у бою (с.Острів). А учасники Всеукраїнського дитячого фестивалю патріотичної пісні «Наша слава козацькая не вмре, не загине!» покладуть квіти допам’ятника Героям Берестецької битви.

10 червня о 9 годині у Свято-Георгіївському Соборі відбудеться патріарше богослужіння та Вселенська панахида за спокій душ загиблих українських козаків і новітніх українських героїв, які полягли за незалежність України. Службу очолить Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у співслужінні 18 архієреїв та духовенства Київського Патріархату з усієї України. 

Того ж дня о 12.30 до пам’ятника Героям Берестецької битви вирушить урочиста хода для покладання квітів.

О 13 годині присутнім презентують літературно-мистецьку композицію «На поклін до Козацьких Могил». Звучатимуть українські  патріотичні поетичні та музично-пісенні  твори.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися