Клесівчанина судять за участь у бойових діях на боці бойовиків
Рівненщина

Клесівчанина судять за участь у бойових діях на боці бойовиків

11 грудня 2018, 10:11
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині триває гучний процес. Судять жителя Клесова. Його звинувачують в участі в бойових діях на стороні «ДНР». На повістки чоловік не реагує. Мати підозрюваного підтвердила – зараз він на території тимчасово окупованої Донецької області, але участь сина у бойових діях заперечує, пише Північ-інфо.

Підозрюваний, Ігор Козійчук, житель Клесова, що на Сарненщині, 1984 року народження на судове засідання не з’явився. Чоловіка звинувачують у тому, що він протягом декількох років брав участь у бойових діях на стороні так званої «ДНР».

Повістки до суду за його адресою надсилалися не раз, але жодної реакціх від звинуваченого на це не було.

Як зазначив прокурор Рівненської обласної прокуратури Володимир Пилипів,

«Згідно з зібраними доказами, Козійчук Ігор Миколайович достатньо повно викривається у тому, що він протягом 2014 -17 років умисно, з корисливих мотивів брав участь у злочинній діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка», на тимчасово окупованій території Донецької області»

Про підозру йому повідомили ще у жовтні 2017 року. У грудні того ж року почалося спеціальне досудове розслідування. Повідомлення по підозру вручили матері чоловіка, Козійчук Марії Романівні. Вона проходить по справі як свідок. Під час допиту жінка зазначила, що її син зараз перебуває на тимчасово окупованій території в Донецькій області, а саме в Макіївці.

Як розповів адвокат, призначений державою, Микола Ковальчук,

«Козійчуку Ігору повідомлено про підозру через його матір. Матір пояснила, будучи допитуваною слідчим, що він дійсно поїхав на цю частину Донеччини, проте займається там ремонтом квартир. Тобто на даний час нам невідомо, вчинив він даний злочин чи не вчинив»

Раніше «Миротворець» публікував фото Ігора Козійчука з соціальної мережі «Вконтакті», де він у військовій формі та зі зброєю.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися