Мер привітав Чемпіона
Рівненщина

Мер привітав Чемпіона

13 грудня 2018, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

Міський голова Рівного Володимир Хомко привітав із спортивним досягненням бронзового призера з кульової стрільби ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор Дмитра Гонту та заслуженого тренера України Сергія Бондаря – наставника 18 - річного спортсмена.

- Мені дуже приємно в черговий раз зустрічатись із молодими людьми – Чемпіонами із різних спортивних дисциплін. Але кульова стрільба мені дуже близька, я сам досить довго та вдало займався цим видом спорту та неодноразово приймав участь у змаганнях. Вкотре наголошую, що Рівне має багато видатних спортсменів і ми завжди  будемо підтримувати талановитих людей та забезпечувати всім необхідним щоб наше місто могло представляти Україну на світовому рівні, - зазначив Володимир Хомко.

У свою чергу, Дмитро поділився враженнями від спортивних змагань, які проходили в столиці Аргентини Буенос-Айресі та розповів, що продовжує наполегливо тренуватись та здобути ще більше успіхів.

Крім того, молодий спортсмен - родом з міста Вараш,  вже зізнався, що вирішив пов’язати своє майбутнє із містом Рівне, адже тут він навчається в одному із коледжів та в подальшому мріє здобути вищу освіту.

Нагадаємо, що у період з 6 -18 жовтня цього року, в Аргентині Дмитро Гонта завоював бронзову нагороду в кульовій стрільбі з пістолета на дистанції 10 метрів в змішаних парах. Наш спортсмен піднявся на подіум разом з представницею Мексики – Вікторією Мірандою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися