У Рівному пограбували кафе
Рівненщина

У Рівному пограбували кафе

26 грудня 2018, 15:44
0
0
Сподобалось?
0

Невідомий чоловік  зайшов до приміщення одного із розважальних закладів обласного центру, що по вулиці Привокзальний і відкрито заволодів трьома тисячами гривень. Затримав грабіжника поліцейський, який ?будучи по за службою стояв на зупинці громадського транспорту.

Близько 21 години невідомий чоловік увійшов до приміщення кафе. У цей час працівниця закладу вийшла на кілька хвилини на вулицю, залишивши двері відкритими аби бачити, що відбувається усередині. Чоловік пішов до барної стійки, взяв звідти виручені кошти та кинувся втікати. На заваді стала продавчиня, яка, помітивши злочинні дії чоловіка, хотіла відібрати гроші. Проте зловмисник відштовхнув жінку і втік. Крики працівниці кафе почув працівник патрульної поліції, який на зупинці громадського транспорту очікував на маршрутку. Поліцейському вдалося наздогнати грабіжника та утримувати його до приїзду слідчо-оперативної групи.

Правоохоронці встановили, що зловмисником виявився 37-річний уродженець Дніпра, який близько року проживає у Володимир-Волинську, а у Рівному перебуває на замісній терапії.

З’ясувалося, що чоловік, який поцупив із кафе 2740 гривень, і раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За фактом грабежу, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

«Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, — повідомив заступник начальника Рівненського відділу поліції – начальник слідчого відділу Павло Пастушок. — Йому вже повідомили про підозру у вчиненні грабежу, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України».

Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті - позбавлення волі строком до чотирьох років.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися