Правоохоронці просять водіїв бути уважними на дорозі
Рівненщина

Правоохоронці просять водіїв бути уважними на дорозі

4 січня 2019, 19:40
0
0
Сподобалось?
0

У зв’язку із прогнозованими опадами у найближчі дні, зниженням температури зовнішнього повітря, а відтак погіршенням погодних умов, працівники поліції звертаються до водіїв і пішоходів бути максимально уважними та суворо дотримуватися Правил дорожнього руху.

За три дні нового року на Рівненщині сталося п’ять ДТП із потерпілими, в яких троє осіб загинуло. Саме порушення правил безпеки на дорозі призвели до втрачених життя і здоров’я.

Правоохоронці закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху та особистої безпеки: враховуйте стан проїзної частини дороги, тротуарів за несприятливих погодних умов; не сідайте за кермо напідпитку та не допускайте інших до кермування у стані сп’яніння; не перевищуйте швидкість; не здійснюйте небезпечних маневрувань і дотримуйтесь дистанції; не перетинайте дорогу у невстановленому місці, на заборонений сигнал світлофора, у навушниках, спілкуючись по мобільному телефону, тощо; будьте максимально уважними, коли бачите на узбіччі чи проїзній частині дітей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися