Вже друга громада Рівненщини приєдналася до ОТГ
Рівненщина

Вже друга громада Рівненщини приєдналася до ОТГ

15 січня 2019, 16:48
0
0
Сподобалось?
0

До Привільненської ОТГ приєдналася Іваннівська громада

Відповідні остаточні рішення були прийняті депутатами Іваннівської та Привільненської сільських рад на сесіях, що відбулися 11 січня 2019 року.

 

Передувало цьому розпорядження голови Рівненської ОДА Одексій Муляренка № 12 від 11.01.19 «Про затвердження висновків щодо відповідності проектів рішень Привільненської, Іваннівської сільських рад Дубенського району «Про добровільне приєднання територіальної громади сіл Іваннє, Бортниця, Зелене, Кривуха, Кліщиха, Лебедянка Іваннівської сільської ради Дубенського району Рівненської області до Привільненської сільської об'єднаної територіальної громади Дубенського району Рівненської області Конституції та законам України».

 

За словами радника з питань децентралізації Рівненського ЦРМС Михайла Шелепа, це вже другий на Рівненщині успішний приклад застосування процедури приєднання громади до ОТГ (першою була Мальованська громада, яка приєдналась до Млинівської ОТГ).
Для завершення процедури приєднання залишилось дочекатися рішення ЦВК про призначення додаткових виборів в обох громадах.

 

Нагадаємо, що наприкінці минулого року на сесії обласної ради були внесені зміни до перспективного плану формування територій громад Рівненської області, які передбачали включення Іваннівської громади до Привільненськї ОТГ.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися