У тролейбусі обікрали пенсіонерок
Рівненщина

У тролейбусі обікрали пенсіонерок

13 березня 2019, 18:48
0
0
Сподобалось?
0

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції затримали чоловіка, який саме скоїв крадіжку з авто. Крім того, під час проведення цього ж дня відпрацювання оперативники впіймали двох жінок, які обікрали у тролейбусі пенсіонерку.

Перебуваючи під домашнім арештом за вчинення майнових злочинів, 45-річний житель Рівного вчинив черговий аналогічний злочин. Чоловік на вулиці Сагайдачна обласного центру, пошкодивши замок задніх дверей автомобіля «Fiat», викрав з нього автомобільний інструмент.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні повторної крадіжки за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Крім того, у рамках оперативно-профілактичних заходів у протидії крадіжкам у громадському транспорті рівненські оперативники вийшли на слід двох жінок із характерною етнічною ознакою. На вулиці Євгена Коновальця вони впіймали 18-ти та 41-річну жительок Дубна, які у тролейбусі викрали у 61-річної рівнянки мобільний телефон та гаманець із 150 гривнями.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у однієї з жінок крадені речі.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Нині уродженки Львова та Луцька, молодша з яких є невісткою старшій, дають покази.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися