До смерті побив дружину
Рівненщина

До смерті побив дружину

21 березня 2019, 15:17
0
-1
Сподобалось?
-1

Про смерть дружини повідомив своєму сусіду 45-річний чоловік, житель села Більська Воля, а той – до поліції. 

Група реагування патрульної поліції Володимирецького відділення поліції, яка негайно прибула на місце події, у помешканні виявила без ознак життя 58-річну місцеву жительку із наявними тілесними ушкодженнями. Господаря у цей час вдома не було. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та розпочали пошуки чоловіка.

Встановлено, що причиною смерті жінки стала тупа закрита черепно-мозкова травма, внутрішньочеревна кровотеча, розрив кишечника.

Через деякий час екіпаж групи реагування на вулиці Грушевського села помітив схожого за описом чоловіка, який був напідпитку. 45-річного уродженця Черкас, жителя Більська Воля, доставили до відділення поліції, де він пояснив слідчим, що напередодні ввечері під час розпивання спиртних напоїв між ним та дружиною виник конфлікт. У цей час жінка зачепилась за поріг і впала, вдарившись головою, а чоловік наніс кілька ударів у живіт жінки. Після інциденту він пішов відпочивати, а вранці виявив дружину без ознак життя.

«Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Володимирецького відділення поліції Віталій Березовський. — Слідчі підготували клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком до восьми років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися