Іван АРТЮШОК
Рівненщина

Пияків та курців лікує за 20 хвилин

1 квітня 2019, 09:24
0
13
Сподобалось?
13

 Проколює спицею щоки, танцює на вогні, опускає руки у розплавлений свинець сарненський екстрасенс

Чоловік з надзвичайними здібностями живе у селі Любиковичі Сарненського району. З юних літ Іван Артюшок захоплювався гіпнозом, магією, що було ризиковано у Радянському Союзі. А ще силою думки лікує від різних хвороб, знімає прокльони, вроки і навіть може впливати на події. А навчили його цьому під час… служби в армії.

Учився у вищій школі парапсихології у Підмосков’ї

З дитинства Іван Артюшок відчував у собі надзвичайні здібності. Вперше це зрозумів, коли силою думки змусив знайомого хлопця впасти у коров’ячу купу. Згодом випробовував гіпноз на меншому сусідові, захопився магією. «Рідні радили мовчати, бо можна було загриміти у психушку, то ж Союз був!» – зізнається Іван Артюшок. Під час служби в армії його відібрали у групу для підготовки у військовій лабораторії Головного розвідуправління. Серед різних тестів був і такий: вплив солдатів на проростаюче насіння.

– Підготовку проходив у підмосковних лісах, – розповідає Іван Артюшок. – Вищих шкіл парапсихології при ГРУ і КДБ було чимало. А завдання стояло таке – негативний вплив на генералів НАТО на відстані, позитивний вплив на політиків під час переговорів, взагалі на реальність і навіть програмування майбутнього. Закінчив службу і підписав документ про нерозголошення державної таємниці. Але до практики мене не залучали.

Лікує по телефону

У 1991 році, коли розпався Союз, Іван Артюшок розповів знайомим, родині про своє навчання в армії, оскільки вже не мав зобов’язання перед державою, якої не існує. І завдяки своїм знанням почав лікувати людей.

 

Силою думки Іван АРТЮШОК втримує вагу

– У мене є одна методика, напрацьована в лабораторії Головного розві­дувального управління. Це, так би мовити, вплив сили думки, – стверджує Іван Артюшок. – Нею і практикую. Молитви не читаю, вважаю, що треба молитися своїми словами. Наука парапсихологія взяла все найкраще з релігії, магії, індійської езотерики і напрацювала як технологію.

Іван Артюшок запевняє, що може вилікувати пияків, курців, ігроманів за один сеанс, який триває 20 хвилин. Каже, що після його методики дуже рідко зриваються. Усі людські залежності, тобто від алкоголю, курива, азартних ігор, на відстані не лікує – таких хворих треба привозити до Артюшка на прийом. І тим, хто страждає від нерозділеного кохання, по телефону допомогти теж не може, адже це залежність.

– З пияками нічого не робиться під час сеансу, просто вони потім не можуть випити, бо організм сприймає алкоголь як отруту. Те ж саме і з курінням.

А от інші хвороби парапсихолог лікує на відстані, по телефону, лише потрібне фото. Приміром, вважає, що 80% хворих на цукровий діабет (не інсулінозалежних) можна вилікувати силою думки. Каже, що цією методикою можна допомогти при усіх хворобах і навіть подолати рак, але тільки паралельно з медициною. Парапсихолог стверджує, що бронхіальну астму, загрозу інфаркту, гіпертонію, яку лікують роками, може зняти за місяць. «Хворобу треба сприймати як свідчення того, що необхідно щось змінювати: звички, характер, харчування», – радить Іван Артюшок. Для підсилення ефекту лікування кожному хворому розписує календарик, де зазначає дні та години, коли буде відбуватися вплив на відстані. У той момент парапсихолог проводить сеанс, а хворий вдома має розслабитися і прислухатися до своїх відчуттів.

Повертає чоловіків у сім’ю

Як каже екстрасенс, світ крутиться навколо здоров’я, грошей та кохання. Тому до Івана Артюшка звертаються саме з цими житейськими проблемами.

– Просять повернути коханку, зняти прокльони, пороби. Хочуть приворожити людину. Якщо обоє самотні і між ними є любов, але щось заважає, я допоможу, – зізнається. – Поверну чоловіка, який покинув сім’ю. Не зроблю цього, якщо побачу, що він справді пішов за коханням. Допомагаю при нервових зривах. Якось подзвонила жінка солдата – на його очах товаришу відірвало голову. Каже: він або нап’ється, або здуріє, попросила, щоб я «зняв». Ніколи не наводив порчу, хоча найперше мене вчили саме цьому. Одного майора ДАІ із Сарн «замовляли»: попросили, щоб він здох, платили будь-які гроші. Я відмовив і йому передзвонив. Майор лише посміявся, а через рік помер у страшних муках від раку. Все-таки знайшли людину, яка це зробила.

Раз у рік голодує 20 днів

Щоб зняти негатив, яким набирається від хворих, Іван Артюшок голодує раз у тиждень і раз у рік – 20 днів поспіль п’є тільки воду. Каже, що голодування має високий терапевтичний ефект, що доведено наукою. На сьомий день організм «з’їдає» все, що може спричинити хворобу. Каже, що не можна голодувати людям з онко та лежачим.

– За допомогою голодування можна зцілити багато недуг. Таким чином я вилікував свого сина за десять днів, бо лікарі не могли допомогти. Дружина теж обов’язково раз у рік голодує.

А ще силою думки сарненський парапсихолог робить неймовірні речі. Проколює щоки спицею, ходить босоніж по розпеченому вугіллю – і болю не відчуває. Навіть опускає руки у розплавлений свинець! Це, каже, було екзаменаційним завданням у школі парапсихології в армії. Проте усіх цих трюків Іван Артюшок нам не показав. Бо тільки-но вийшов з тривалого голодування, і, щоб їх продемонструвати, потрібне відновлення сил. А от свідченням того, що він усе це може зробити, є фотографії.

Олена ПАВЛЮК, Рівненська область

Передрук заборонено!

Дій активно! 

Конкурс журналістських матеріалів «Дій активно! Живи позитивно!» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися