На Дубровиччині поліцейські вилучили у жителів Рокитнівщини 15 кубів незаконної деревини
Рівненщина

На Дубровиччині поліцейські вилучили у жителів Рокитнівщини 15 кубів незаконної деревини

6 травня 2019, 18:18
0
0
Сподобалось?
0

За допомогою до поліції звернувся четвертого травня працівник місцевого держлісгоспу про виявлений поблизу села Будимля вантажний автомобіль із деревиною, походження якої викликає сумнів.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила автомобіль «КАМАЗ», завантажений 15 кубічними метрами деревини породи сосна. Будь-яких підтверджуючих документів на вантаж 56-річний водій та 34-річний власник транспортного засобу, жителі села Березове Рокитнівського району, не надали і від показань у подальшому відмовилися.

За фактом незаконного перевезення лісу слідчі Дубровицького відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 246 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Транспортний засіб із деревиною доставлені на територію відділення поліції. Вирішується питання про накладення на них арешту.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися