Чоловік зарубав супутницю у дорозі, викинув тіло і поїхав далі
Рівненщина

Чоловік зарубав супутницю у дорозі, викинув тіло і поїхав далі

15 травня 2019, 18:49
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно суд виніс вирок рів нянину раніше судимому рівнянину за жорстоке вбивство. Інцидент трапився по дорозі з Дубна до Рівного. Чоловік разом зі співмешканкою поверталися з гостей до обласного центру. У дорозі між ними спалахнула сварка. Чоловік зупинив машину поблизу поля у селі Велика Омеляна, витягнув сокиру і тричі вдарив нею по голові жінки. Тіло співмешканки вбивця сховав у кущах неподалік залізничної колії у кущах і поїхав. Труп з розбитою головою виявили випадково, однак дуже швидко вирахували співмешканця загиблої.

Під час досудового слідства він заперечив свою вину. Розказував свою версію подій. Мовляв, справді їхав зі співмешканкою до Рівного. Та вимагала у нього розлучитися із жінкою, коли ж відповів відмовою, та просто попросила зупинити авто й вийшла.

Однак цей сценарій ніяк не вкладувався у картину, яка випливала з показів свідків. Та й сокиру зі слідами крові знайшли в автомобілі чоловіка.

Тож суд призначив йому покарання за скоєне – 12 років позбавлення волі. Однак більшу частину цього строку йому буде зараховано за час проведений у СІЗО, адже відповідно до закону Савченко – проведений там рік рахується за два.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися