На Рівненщині молодика судитимуть за крадіжку мотоцикла
Рівненщина

На Рівненщині молодика судитимуть за крадіжку мотоцикла

23 травня 2019, 11:06
0
0
Сподобалось?
0

Про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом повідомили слідчі Рокитнівського відділення поліції 18-річному жителю села Сновидовичі. Парубок у селищі Рокитне викрав мотоцикл «Jianshe».

Двоколісний транспортний засіб, припаркований біля під’їзду будинку в райцентрі зник ще вночі 24 квітня. Із заявою про викрадення до поліції звернувся його власник, кажуть у поліції.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний мешканець села Сновидовичі. Хлопець ще в неповнолітньому віці неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців, а минулого року суд за вчинену ним чергову крадіжку призначив примусові заходи виховного характеру. Однак вони не вплинули на законослухняність юнака.

Викрадений мотоцикл він заховав у лісовому масиві та в цей час підшуковував покупця. Однак продати так і не встиг.

У рамках кримінального провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України слідчі повідомили йому про підозру. Досудове розслідування на стадії завершення, тож невдовзі скеровуватиметься із обвинувальним актом на розгляд суду. Тепер юнакові може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися