Поліцейські здійснили мрію маленьких рівнянок
Рівненщина

Поліцейські здійснили мрію маленьких рівнянок

17 червня 2019, 14:32
0
1
Сподобалось?
1

Двоє сестер десятирічна Софійка та семирічна Іванка із міста Корець побували в гостях у поліції.

Мрію дівчат здійснила старший інспектор сектору превенції Корецького відділення поліції Ірина Лукащук, - про це повідомляють у прес-службі поліції Рівненської області.

Старший лейтенант поліції на території обслуговування знає про усіх дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Тому, коли при зустрічі ці двоє дівчаток, які втратили більше року маму, озвучили своє бажання, Ірина Лукащук одразу ж пообіцяла і на вихідних запросила до Корецького відділу поліції.  

Попри надто юний вік старша Софійка вже визначилася, ким хоче стати у майбутньому. Тож, як тільки приміряла на себе формений одяг, із гордістю та впевненістю констатувала, що буде захищати права людей і стане поліцейською. Іванка ж щиро по-дитячому тішилася побаченим у відділі поліції і загалом можливістю побувати у правоохоронців. 

День для сестричок виявився емоційно насиченим. Вони не тільки принесли у подарунок малюнки, а й тут, у відділі, втілювали на папері своє бачення поліцейського та їхньої роботи. Ірина Лукащук розповіла їм про розпорядок дня правоохоронців, умови несення служби, показала спецзасоби та роз’яснила, як і для чого ними користуються. А радості від перебування за кермом у службовому авто в дівчаток не було меж. Заразом із поліцейською вони пригадали правила дорожнього руху та поведінки на водоймах і вдома, а також номери телефонів спецслужб. Побували в справжньому патрульному авто. 

На згадку про цей день Софійка та Іванка отримали «поліцейські» чашки та щирі побажання, щоб і подальші їхні мрії у житті збувалися. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися