У Рівному бунтують продавці квітів
Рівненщина

У Рівному бунтують продавці квітів

2 липня 2019, 13:38
0
2
Сподобалось?
2

Відучора, з 1 липня мали розпочатися ремонти тепломережі на вулиці Пересопницькій у Рівному, де розташовані торгові ряди з квітами. 

Для проведення робіт, які потребують розкопування грунту, підприємців кількох точок, розташованих на тепломережі, попередили про тимчасовий демонтаж їхніх робочих місць, повідомляють в "Рівнетеплоенерго".
Втім до зазначеної дати  ятки не прибрали. Натомість, підприємці наполягали на тому, що в  такий спосіб їх хочуть позбавити орендованих торгових площ. 
Вони звернулися до директора ТОВ “Рівнетеплоенерго” із листом, у якому попросили захистити їхні робочі місця і не допустити їх зникнення.
Представники теплопостачального підприємства виїхали на місце і зустрілися з продавцями квітів за посередництва та сприяння депутата міської ради Анни Іванової, а також із дирекцією ринку. В результаті конструктивних перемовин була досягнута домовленість про тимчасове перенесення робочих місць підприємців, які вони орендують, на період проведення ремонтів фахівцями “Рівнетеплоенерго” з 8 липня.
За повернення торгових точок на їхні теперішні місця відповідатиме дирекція ринку на чолі з директором Олександром Новосадом.
Водночас, ТОВ “Рівнетеплоенерго”, зокрема, в особі директора підприємства Олександра Корчинського гарантує оперативне проведення ремонтних робіт та невідкладне відновлення покриву для забезпечення можливості повернення прилавків із квітами на вулиці Пересопницькій на їхні теперішні місця.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися