На Рівненщині крадіям лісу спалили машину
Рівненщина

На Рівненщині крадіям лісу спалили машину

8 липня 2019, 17:57
0
3
Сподобалось?
3

У ніч  на 7 липня рацівники лісової охорони Сморжівського лісництва виявили невідомих осіб, які вчинили самовільну порубку сироростучих дерев породи дуб звичайний у 31 кварталі Сморжівського лісництва та завантажували незаконно добуту деревину у вантажний автомобіль марки ,,Фольцваген” на іноземній реєстрації.Про це було негайно повідомлено працівників поліції та керівництво лісгоспу.

Завантажити всю лісопродукцію зловмисники не встигли, так як помітили працівників лісництва та вивантажили із автомобіля чотири однометрові колоди. Після чого рушили даним авто дорогою в сторону виїзду із лісового масиву де наїхавши на перешкоду ,,кошку” пробили колесо і припинили свій рух,  повідомляє сайт "Все" з посиланням на Клеванське лісництво.

Закривши авто зловмисники втекли з місця події. Обстеживши лісовий масив лісовою охороною було виявлено зрізаними шість дерев дуба звичайного.

Прибувши на місце події працівники поліції описали місце події, автомобіль зловмисників та спільно із працівниками лісової охорони залишилися на нічне чергування.

7 липня, приблизно о пів на третю, робітниками Сморжівського лісництва, які готували незаконно добуту деревину до вивезення на нижній склад підприємства для зберігання, було помічено невідомого чоловіка, який рухався від місця де знаходився автомобіль ,,Фольцваген” після чого пролунав вибух.

Отож, прибувши на місце вибуху, було виявлено, що даний автомобіль було підпалено. Про що знову було повідомлено працівників поліції.
Слідчі дії наразі тривають


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися