Людей на фестивалі на Рівненщині отруїв луцький підприємець
Рівненщина

Людей на фестивалі на Рівненщині отруїв луцький підприємець

24 липня 2019, 18:59
0
0
Сподобалось?
0

14 людей захворіли, отруївшись шаурмою на фестивалі «Тарас Бульба».

Власник «точки» – підприємець із Луцька, – повідомляють у прес-службі управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, пише "Бізнес.Район".

Так, 22 липня зареєстрували спалах кишкової інфекції серед гостей фестивалю «Тарас Бульба», який на вихідних відбувався у Дубно на стадіоні «Спартак». Усього захворіли 14 людей, із них п'ятеро дітей віком до 18 років. 10 осіб, із них троє дітей, були госпіталізовані в інфекційне відділення Дубенської лікарні, а четверо перебувають на амбулаторному лікуванні.

Потерпіли розповіли, що вони вживали різні страви, але всі їли шаурму, яку придбали в вагончику на території стадіону. Власник рухомої потужності – підприємець із Луцька, де провадить свою основну діяльність.

В установі відбулась позапланова перевірка рухомої потужності, під час якої виявили чимало порушень законодавчих вимог. Підприємцю вручили припис та оформили протокол.

Під час перевірки Держпродспоживслужба організувала лабораторні дослідження: відібрала питну воду для мікробіологічного та санітарно-хімічного дослідження, 8 проб харчових продуктів, 20 змивів із поверхонь та об’єктів у вагончику, обстежила на кишкові інфекції власника потужності та його працівницю.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися