Фото зі сторінки Ліани ДИНОВСЬКОЇ у Фейсбуку
Рівненщина

У Рівному священик ізолював сина від матері

8 серпня 2019, 12:59
0
0
Сподобалось?
0

У Рівному священик тривалий час не дозволяє матері бачитися зі своїм сином. Аби повернути дитину, жінка звернулася до сімейних радників. Їм вона й розповіла, що її 3-річний хлопчик є позашлюбним сином батюшки, якого він офіційно не визнав.

Про цей кричущий випадок на своїй сторінці у Фейсбуку розповіла одна з сімейних радниць, правозахисниця Ліана Диновська.

Три роки тому рівнянка Марія народила від свого співмешканця хлопчика. Чоловік є священиком УПЦ КП, тож офіційно позашлюбну дитину не визнав. 

Півтора місяці тому чоловік повністю ізолював дитину від матері. Нині малим безкоштовно опікується стороння жінка. Як пише сімейна радниця у своєму дописі, вона є новою пасією отця. Начебто, жінка має власних дорослих дітей та чоловіка-заробітчанина.

Дізнавшись, що колишній співмешканець зі своєю пасією поїхали на засідання комісії служби у справах дітей, яка мала надати рекомендації щодо місця проживання дитини, Марія викликала поліцію, бо вважала, що син сам залишився дома.

«Двері відчинила власниця будинку й збрехала поліцейським, що малий пішов із батьком та його жінкою. Проте правоохоронці почули плач, повідомили матері, що дитина дома зі сторонньою особою. Жінка одразу ж побігла туди. Зірвавши засідання комісії, повернуся додому й священик sз жінкою, що доглядає малого», - пише Ліана Диновська.

Під будинком між ворогуючими сторонами зчинилася бійка. За словами радниці, няня головою била матір малолітнього хлопчика об бруківку. Поліцейські відвезли Марію в лікарню.

Наразі компетентні служби вирішують, з ким житиме 3-річний малюк.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися