На Рівненщині чоловік убив дружину, а потім застрелився сам
Рівненщина

На Рівненщині чоловік убив дружину, а потім застрелився сам

8 листопада 2019, 14:56
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські розслідують вбивство подружжя у Рівненському районі.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Рівненщини.

Зв’язок із 55-річною матір’ю, яка вранці сьомого листопада поїхала з Рівного у село Руда-Красна, донька втратила вже опівдні. Коли зателефонувала близько 21-ї години до сусіда та попросила навідатися до батьків, той побачив два закривавлених тіла.

Слідчо-оперативна група Рівненського районного відділення та обласного управління поліції виявила у будинку без ознак життя із вогнепальними пораненнями подружжя: у жінки була прострелена голова, а у чоловіка — шия.

За результатами огляду місця події поліцейські попередньо встановили, що трагедії ймовірно передував конфлікт, у ході якого 54-річний чоловік зачинився у кімнаті, а дружина намагалася відкрити двері за допомогою сокири. У цей момент пролунав постріл із мисливської гладкоствольної рушниці, куля якої влучила 55-річній жінці в голову. Тіло чоловіка зі зброєю поруч виявили на дивані. Попередньо, він сам вистрелив собі у шию.

Відомості за двома фактами умисного вбивства, одне із яких із відміткою «самогубство» внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися