На Рівненщині на очах у синів втопився чоловік, який добував бурштин
Рівненщина

На Рівненщині на очах у синів втопився чоловік, який добував бурштин

4 грудня 2019, 09:27
0
0
Сподобалось?
0

2 грудня біля села Мульчиці на місцевих нелегальних "клондайках" втопився 49-річний чоловік.

Чоловік втопився у  глибокій кількадесятметровій ямі-лунці, що утворилась внаслідок вимивання грунту, - передає Володимирець.Сіті.

Він тут працював в бригаді нелегальних бурштинодобувачів з двома дорослими синами. Все сталося на очах хлопців. Батько оступився та впав у лунку поруч. Йому намагалися допомогти. Та через велике покриття території цієї лунки водою, важко було підступитися. Сини допомагали, як могли. Батька ще встигли схопити за голову та пробували визволити з полону підземної течії.

Але чоловіка за лічені хвилини затягнуло в мутну воду на глибину, бо поряд працююча помпа створювала підземний вир. Врятувати його не вдалося. Через деякий час тіло загиблого випливло на поверхню, за словами деяких анонімних очевидців, тіло потопельника вимили помпою.

 У чоловіка є сім'я - дружина та троє синів, один з них ще малолітній. Сімя є благополучною. Чоловік користувався авторитетом серед односельчан. 

3 грудня відбудуться похорони загиблого у селі Великі Цепцевичі. Односельчани збирають кошти на матеріальну допомогу сім'ї на поховання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися