Через акцію протесту на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне обмежений рух
Рівненщина

Через акцію протесту на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне обмежений рух

10 січня 2020, 14:22
0
0
Сподобалось?
0

10 січня о 13:00 на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селі Обарів розпочалася мирна акція протесту громадян проти будівництва заводу в селі Городок.

Про це повідомляє ГУНП у Рівненській області.

Майже 150 учасників акції безперервно рухаються пішохідним переходом. За результатами переговорів, поліцейські переконали, аби вони періодично звільняли проїзну частину та пропускали транспортні засоби.

Публічну безпеку та порядок забезпечують поліцейські блоку превенції, поліції діалогу та патрульні, а також на місце події виїхали заступник начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький та керівник Рівненського районного відділення поліції Роман Штеба.

Патрульні поліцейські забезпечують безпеку та регулюють дорожній рух. Наразі передбачено можливість для об’їзду заблокованої ділянки дороги через село Карпилівка.

У зв’язку із проведенням акції, яка спричинили незручності водіям під час руху автодорогою «Устилуг-Луцьк-Рівне», та від яких надходять відповідні скарги, вирішуватимуть питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 279 Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися