На Рівненщині чоловік розчленував незрячу дружину сокирою
Рівненщина

На Рівненщині чоловік розчленував незрячу дружину сокирою

14 січня 2020, 13:01
0
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині 13 січня знайшли закривавлене тіло жінки поблизу будинку в селі Городець Володимирецького району.

Про це інформує пресслужба поліції Рівненщини.

Навіть для досвідчених правоохоронців злочин вражав жорстокістю. На подвір’ї лежало розчленоване тіло 87-річної господині, а поруч — сокира та ніж. 86-річний чоловік загиблої на той момент перебував у будинку. Пояснити, що сталося, не зміг, зазначивши лише, що порався по господарству. Поліцейські встановили, що він наніс сокирою множинні удари по тілу дружини та в подальшому відтяв верхні та нижні кінцівки. 

«Жителя села Городець затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив заступник начальника Володимирецького відділенні поліції — начальник слідчого відділу Олександр Дячук. — Через погіршення стану здоров’я затриманого помістили до спецпалати медзакладу під цілодобову охорону. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Поліцейські також з’ясували, що дружина втратила зір і була обмежена у пересуванні. За нею доглядав чоловік, який теж погано бачить.

Сусіди характеризують сім’ю, яка виховала двох доньок та сина, лише з позитивної сторони, зокрема і 86-річного чоловіка. Тому, що спонукало його до такого вчинку — не можуть збагнути. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися