У Рівному встановлюють причини смерті 2-річної дитини
Рівненщина

У Рівному встановлюють причини смерті 2-річної дитини

28 січня 2020, 18:47
0
0
Сподобалось?
0

24 січня у Рівному померла 2-річна дитина.

Про це повідомляє "Рівне вечірнє".

 Зі слів старшого лікаря зміни станції екстреної медичної допомоги Любов Волинець, о 5:02 ранку на лінію «103» надійшов виклик від батьків, які проживають на вулиці Грушевського в Рівному.

На місце одразу направили спеціалізовану педіатричну бригаду. За 5 хвилин лікарі були вже на місці. Виявили дитину в ліжечку без ознак життя. Розпочали реанімаційні заходи, які, на жаль, не дали результатів. Тіло дитини було передано судмедекспертам.

За оцінкою медпрацівників, які тоді виїздили на виклик, сім’я не відносилася до неблагополучних. Мама розповіла, що дитині стало зле о дев’ятій вечора 23 січня: спостерігалися такі симптоми, як слабкість і блювота. Мама подумала, що це харчове отруєння і давала відповідні ліки, за медичною допомогою не звертаючись.

У поліції факт смерті дитини підтвердили. На разі триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 ККУ (умисне вбивство із позначкою «природна смерть»). Чекають на висновки судово-медичної експертизи. Проте на разі попередню причину смерті встановили як «вірусна інфекція».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися