Віктор ЯРОЩУК
Рівненщина

Про дар сповістив старець у церкві: рівнянин лікує людей по всьому світу

25 лютого 2020, 18:21
10
11
Сподобалось?
11

Віктора Ярощука з Радивилова Рівненської області знають далеко за межами України. Він хоч і не має диплома про медичну освіту, ніде не вчився, але має Божий дар. Його руки і молитви лікують хвороби кісток та хребта, допомагають при безплідді. Географія мандрівок Віктора Івановича досить широка: Америка, Італія, Польща, Німеччина, а зараз отримав запрошення до Хорватії.

Вчителем був дідусь

– Коли мені було 12 років, до мене у церкві підійшов старець, – згадує Віктор Іванович. – Тоді він сказав: «Ти будеш лікувати. Знатні люди приходитимуть до тебе за порадою. Бачитимеш усі внутрішні органи…» Я, малий хлопчисько, не надав його словам значення. І до вечора вже забув про це. А вранці встав зовсім іншим: перед моїми очима була вся анатомія людини! Я знав кожен орган і де він розташований, хоча до того ніколи і в очі не бачив жодного малюнка по медицині. Я ніде не вчився лікувальній справі. Більше того: мене чотири роки тримали у четвертому класі через віру матері! Затялися і не переводили в наступний, наполягали, щоб мама зреклася Бога і не ходила до церкви. Згодом дали нам спокій, але скільки ж то нервів стріпали.

І хоч Віктор Іванович стверджує, що до 12 років жодного малюнка по медицині не бачив, з лікувальною справою він був знайомий змалку. І все завдяки своєму дідові. Василь Карпович Зварич одразу побачив, що онук тямущий, і став показувати йому, як потрібно вправляти вивихи, ставити на місце опущений шлунок, а також усувати причини безпліддя у жінок. Як потім дізнався Віктор Іванович, дід вчився цьому ще за Польщі. Висипали перед ним цілий мішок різних кісток, з яких треба було скласти скелет людини. До того ж там могли бути і рештки скелета тварин та одразу кількох осіб.

Отак завдяки своєму діду та отриманому дару бачити людські органи Віктор Ярощук став продовжувати родинну справу – лікувати людей.

При Союзі у хаті Ярощуків лежали на лікуванні по 20 людей, бо їхали звідусіль. Додому вертатися було далеко, а лікування довготривале, от і лишав їх Віктор Іванович у себе, доки не поставить на ноги. Деколи лікарі самі казали: «Якщо ще встигнете завезти до Ярощука (аби була душа в тілі) – то він вас ще врятує, більше ніхто вам не поможе...»

– Спочатку треба забрати причину, – каже Віктор Іванович, – а тоді лікувати. Наприклад, звертаються до мене з дерматитом. А ця хвороба свідчить про проблеми з кишечником. Я ставлю його на місце – і дерматиту вже немає. А коли бачу, що потрібне хірургічне втручання, тоді направляю пацієнта в лікарню. Для мене не має значення вік людини: чи то 90 років, чи дев’ять місяців, чи немовля з першого тижня народження.

Віктор Ярощук каже, що лікує майже всі внутрішні органи, усуває причину безпліддя, аби жінка могла завагітніти. Береться за мігрень та епілепсію. Розказує про неймовірний випадок зі свого життя. Якось наснилося йому, що до нього пацієнт приїхав аж з Росії. Тамтешні лікарі виписали його додому помирати, бо мав рак шлунка. У сні Віктор отримав вказівки, як його лікувати. І справді, рано-вранці з’явився той чоловік. Після відповідного лікування він одужав, подолав рак і відтоді десять років спокійно живе.

Батькову справу продовжують діти

У Віктора Ярощука – 8 дітей та 14 онуків. Дочка Галина теж навчилася від батька лікувати людей. Часто один одному допомагають і радяться. Син Віталій працює лікарем у Німеччині. Другий син Павло – стоматолог, але, як і його батько, при потребі може полікувати. Загалом усі діти завжди були біля Віктора Івановича і дивилися, як він працює. До речі, дядько Ярощука, який зараз живе у Каліфорнії і має 89 років, також лікував людей.

Наразі праця Віктора Ярощука підтверджена сертифікатом комітету з питань народної та нетрадиційної медицини Міністерства охорони здоров’я України. І хоч він уже пережив три інфаркти, цироз печінки, Бог повернув йому здоров’я і сили, щоб міг і далі рятувати хворих.

Галина ОЛІФЕРЧУК

ПЕРЕДРУК ЗАБОРОНЕНО



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Клюйко Тарас
    Клюйко Тарас

    Як записатись на прийом?

    10 червня 2020, 02:27
    Відповісти
  • Лили
    Лили

    Здравствуйте как можно попасть на приём до него и есть ли контакты номер?

    3 листопада 2020, 22:13
    Відповісти
  • Світлана
    Світлана

    Чоловіка так схопила спина, незнаю чим допомогти, можна до вас звернутись на разі дуже дякую!

    26 грудня 2020, 02:11
    Відповісти
  • Світлана
    Світлана

    Чоловіка так схопила спина, незнаю чим допомогти, можна до вас звернутись на разі дуже дякую!

    26 грудня 2020, 02:16
    Відповісти
  • Світлана
    Світлана

    Здравствуйте) как можно попасть на приём или может есть номер тел?

    15 лютого 2021, 14:55
    Відповісти
  • Тетяна
    Тетяна

    Доброго вечора. Дуже хочу потрапити на прийом. Підскажіть будь ласка, як можна записатися і чи є номер телефону?

    2 березня 2021, 00:02
    Відповісти
  • Наталія
    Наталія

    Як можна записатися до вас на консультацію? У чоловіка схопила спина і віднімає ноги???

    20 квітня 2021, 12:19
    Відповісти
  • Тетяна
    Тетяна

    Добрий день як можна попасти до вас на консультацію Зхопила спина і дуже важко вже ходитт

    26 жовтня 2023, 09:07
    Відповісти
  • Анна
    Анна

    Хотіла б попасти до Вас на прийом.Можна дізнатися Ваш телефон .

    24 березня, 13:16
    Відповісти
  • Наталія.
    Наталія.

    Добрий день. Хотіла би записатись на прийом і якщо можна то контакти. Дякую.

    10 квітня, 13:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися